Reducere 20% in perioada 12.01.2024 - 31.01.2024 la Tricourie Personalizate cu AI

Momente potrivite pentru a face cadou un Tablou Canvas

Momente potrivite pentru a face cadou un Tablou Canvas
Am alcatuit o lista cu cele mai bune 10 idei de cadouri cu imprimare pe panza (TABLOU CANVAS). Printurile pe panza arata grozav pe peretii casei sau ai biroului dvs.
Surprindeti momente din viata dumneavoastra care conteaza si imprimati-le pentru a dura pentru totdeauna. O imprimare pe panza este un cadou accesibil si usor de realizat. Daca aveti o ocazie speciala pentru o persona draga sau un prieten, luati in considerare un print care sa le arate cat de mult conteaza pentru tine. 
Printul pe panza este o alegere excelenta pentru decorul elegant, clasic din casa sau din biroul tau. De la o panza florala, la imagini persoanlizate, exista o multime de optiuni de design. Am decis sa oferim o lista de ocazii potrivite in care un Tablou Printat ar fi cadoul perfect.
 

1. NUNTA

Cel mai bun prieten al tau se casatoreste. Toata lumea trebuie sa aduca un cadou de nunta la petrecere, asa ca - ce cadou alegi? In loc sa le oferi noilor casatoritii un prajitor de paine pentru a comemora dragostea lor, de ce sa nu alegi un Tablou Canvas Printat.? O imprimare pe panza este o idee grozava de cadou pentru tinerii casatoriti. Sunt sanse sa aveti o multime de fotografii cu prietenul dvs si cu partenera lui pe telefon. Acordati-va timp si parcurgeti arhivele pentru a selecta 10 imagini.
Cereti contributia celorlalti prieteni si restrangeti optiunile la primele 4 pana la 6 fotografii, ale cuplului fericit. Realizati un colajdesign dragut si printati tabloul canvas - gata cadoul !
    


2. Ziua Tatalui si a Mamei.

Unde am fi in viata fara parintii nostrii? Cu totii ne bazam pe sprijinul familiei noastre atunci cand vremurile devin grele, iar parintii tai probabil inseamna pentru tine trecutul tau, copilaria ta, o parte din familia ta. Arata-le cat de mult iti pasa de tot ce ti-au oferit ei de-a lungul timpului printr-un cadou personalizat. Strange-ti cele mai bune fotografii ale familiei in care tatal tau sau mama tata joaca rolul central din imagine. Urmati acelasi proces de a alege primele 4 pana la 6 fotografii si obtineti ajutor de la fratii dvs, daca aveti. Realizati un colajdesign dragut si printati tabloul canvas. Acest tip de cadou atent personalizat depaseste orice alt cadou pe care il puteti realiza.
Iata un ghid de cadouri pe care l.am pregatit de Ziua Mamei si altul de Ziua Tatalui.




3. Zile de nastere

Ai un prieten sau un membru al familiei cu ziua de nastere in curand? In loc sa irosesti banii pe un cadou pe care nu il vor folosii niciodata, da-le ceva de care isi vor aminti pentru totdeauna. O imprimare pe panza cu un colaj al celor mai bune momente ale prieteniei tale este un cadou special care topeste inima destinatarului. Parcurgeti cele mai bune poze cu tine si prietenul tau. Includeti in relatia voastra si alti oameni care sunt apropiati de amandoi. Luati cele mai bune 20 de imagini realizati colaj-ul si -gata cadoul.



4. Sarbatoreste prieteniile

Tu cu persoana iubita impliniti un an de relatie. Fa ceva diferit pentru aceasta zi speciala. Alege un tablou canvas printat si ofera-l ca si cadou persoanei iubite. Suntem siguri ca fiecare dintre noi doreste sa economiseasca bani, iar o imprimare pe panza este o modalitate accesibila, creativa, de a obtine 
un cadou dragut care sa ramana in amintire pentru totdeauna.



5. Sarbatoreste realiazarile.

Tocmai ti-ai cumparat prima masina. Poate tocmai ai schimbat locul de munca vechi cu unul mai bun. Cu totii trebuie sa pretuim si sa ne amintim aceste evenimente din viata. Sigur, este in regula sa scoti telefonul si sa ste uiti la poza din cand in cand, dar daca imaginea spune o poveste, merita sa fie printata si expusa intr-un loc drag tie. Acea imagine v-a ramane pentru totdeauna semnificand  momentul in care ai fost multumit de realizarea facuta.




6.Sarbatoriti o etapa a vietii.

A existat un moment in viata in care lucrurile s-au schimbat pentru tine pentru totdeauna? Surprinde acel moment pe un tablou canvas si aminteste-ti mereu de el. Fie ca este vorba de botezul unui copil, fie ca treci linia de sosire intr-un maraton, un Tablou canvas este o modalitate perfecta de atat rememora aceste ocazii.
Daca cineva pe care il cunosti sau pe care il iubesti are o zi speciala de sarbatoare in viata lui, surprinde-i momentul cu un tablou canvas perosnalizat.
Imaginea printata ii va ramane pentru totdeauna. De exemplu daca sunteti in cautarea unui cadou pentru un prieten care este avocat, realizati un print canvas cu o fotografie a lui de la terminarea facultatii de drept.




7. Ofera-i fratelui tau un colaj.

Nu ti-ai mai vazut fratele de foarte mult timp. Este stabilit in alta tare si urmeaza sa ii faci o vizita.Ce cadou sa ii faci?
Alege 10 pana la 15 fotografii cu tine si fratele tau impreuna in momentele cele mai frumoase. Realizeaza un colaj si printeaza un tablou canvas.
Fratele va adora acest cadou si probabil ca vei petrece cateva ore delectandu-te impreuna cu el privind la acest Tablou.



Ideii pentru cadouri sunt diverse. Dar noi credem ca o imagine printata cu o persona draga ramane mereu in memoria noastra.
Viata este scurta si uneori foarte cruda. Cel mai important in viata, credem noi, este sa ne intelegem apropele si sa oferim iubire.
Iubirea este baza si cheia unei vietii fericite!.












 
linkedin.com/in/asivo-print-srl-19839a207

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!