Reducere 20% in perioada 12.01.2024 - 31.01.2024 la Tricourie Personalizate cu AI

Tricoul Vestitor al Primaverii

Tricoul Vestitor al Primaverii
De multi ani... poate chiar de cand m.am nascut ...dar mai bine spus de cand am inceput sa pricep ca exist eu si lumea de langa mine, imi puneam tot felul de intrebari:
  • Oare de ce exista sarabatorile sau traditiile? Nu am avut un raspuns, primeam lucrurile asa cum imi erau relatate, fara a fi gandite prea mult ( eram copil, poate era mai bine, ca nu gandeam atat)  bucurandu-ma de sarbatori, si de cadourile primite.
Imi aduc aminte de ziua de 1 Martie, (prin ani '90) era o zi insorita dar friguroasa, mergeam la scoala si duceam martisoare, era o bucurie sa ma intalnesc cu colegii in special cu fetele din clasa. Distribuiam fiecarei fetite cate un martisor si eram foarte atent la reactiile lor ( fericire, bucurie).  
Acum la varsta pe care o am eu, inteleg ca aceste sarbatori, traditii (cum ar fi MARTISORUL) nu sunt create de oameni asa la voia intamplarii, sunt create pentru a ne trezi cumva din preocuparile noastre zilnice, a ne face sa fim constienti de existenta noastra trecatoare si de faptul ca respiram!
  • Odata cu venirea primaverii scriem primul articol de pe Blog-ul https://www.story-print.ro/ in care dorim sa punem o intrebare, TIE celui care ne urmaresti: Ce semnificatie au pentru TINE sarbatorile sau traditiile (cum ar fi MARTISORUL) ? Noi, echipa https://www.story-print.ro/  suntem curiosi de raspunsurile TALE (VIZITATOR ) si le asteptam cu nerabdare pentru a  creea modele noi de tricouri inspirate din povestea TA!


   
 
linkedin.com/in/asivo-print-srl-19839a207

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!