SACOȘE

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Introdusă cu eleganță și stil, sacoșa personalizată "Story Print" este alegerea perfectă pentru a-ți pune în valoare personalitatea și gusturile unice. Confecționată din pânză nețesută de înaltă calitate, fabricată integral din 100% polipropilenă rezistentă și durabilă, această sacoșă îți oferă o soluție practică și eco-friendly pentru transportul obiectelor tale.

Cu dimensiunile ideale și un design simplu, sacoșa "Story Print" este concepută pentru a fi personalizată în funcție de preferințele tale. Fie că dorești să adaugi un mesaj special, un logo sau o ilustrație cu semnificație personală, acest produs îți oferă posibilitatea de a crea un accesoriu unic și distinctiv.

Rezistența și durabilitatea sunt caracteristici cheie ale acestui model, asigurându-te că articolele tale vor fi transportate în siguranță și că sacoșa va rămâne într-o formă excelentă pentru mult timp. Pânza nețesută de polipropilenă oferă rezistență la apă, iar cusăturile puternice asigură suportul necesar pentru orice obiecte grele sau voluminoase.

Indiferent dacă o utilizezi pentru cumpărături zilnice, pentru plimbări în oraș sau chiar ca un cadou original și personalizat, sacoșa personalizată "Story Print" va atrage cu siguranță atenția prin designul unic și calitatea sa superioară.

Încheiând, această sacoșă este o alegere inteligentă pentru a te exprima prin intermediul accesoriilor de zi cu zi. Cu "Story Print", poți personaliza sacoșa exact așa cum îți dorești, aducând la viață povestea ta într-un mod unic și inconfundabil.
linkedin.com/in/asivo-print-srl-19839a207

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!