Reducere 20% in perioada 12.01.2024 - 31.01.2024 la Tricourie Personalizate cu AI

TABLOURI CANVAS

TABLOURI CANVAS
In acest articol dorim sa vorbim despre "TABLOURILE CANVAS"
Am primit intrebari de la clienti si dorim sa raspundem printr-un articol mai detaliat despre acest nou produs al nostru. Hai sa incepem!

       In primul rand, "Tablourile Canvas" sunt o categorie de produs incluse in sectiunea  ACCESORII, DECORATIUNI. Atunci cand doresti sa transformi spatiul in care locuiesti sau chiar sa-l renovezi ( zugravit, schimbat parchet, schimbat gresie, schimbat mobila si alte lucruri) trebuie sa iei in calcul si accesorizarea peretilor. Daca te-ai hotarat, intervin doua aspecte: "gust'' si "culoare". Daca vorbim despre "gust", ne referim la dorinta TA legata de categoria TABLOULUI cu care doresti sa accesorizezi incaperea, spatiul TAU. Daca spatiul pe care doresti sa-l decorezi este o camera de zi, in general trebuie ales un tablou in care sa predomine culorile vii, deschise. Contrastul cromatic ar trebui sa fie mai dur pentru a iesi bine in evidenta tabloul si pentru a contribui la creearea unei ATMOSFERE fresh, revigoranta, perfecta pentru inceputul unei zile plina de activitati. Daca vorbim de "culoare" , trebuie sa fim atenti la cromatica predominanta a incaperii, in cazul noastru a camerei de zi. Fiecare spatiu, incapere are o culoare dominanta (culorile dominante sunt de doua tipuri "reci" sau "calde" ). Daca incaperea noastra dorim sa fie primitoare si sa simtim ca ne linstim atunci cand intram in ea, culoarea dominanta trebuie sa fie calda. Tabloul ales pentru o astfel de incapere trebuie sa contina in alcatuirea sa culori calde. Existenta unui contrast cromatic este necesara pentru a se diferentia obiectele incaperii. Tabloul vine si anima intreg spatiul dandu-i viata  prin simbolistica, semnificatia sa.
      TABLOUL CANVAS este un accesoriu care trebuie ales cu atentie in functie de incaperea, spatiul care trebuie accesorizat. Este indicat sa tinem cont de tipul de spatiu  pe care dorim sa-l decoram ( camera de zi, dormitor, birou, camera de relaxare, bucatarie, hol ) si de activitatea pe care o desfasuram in acel spatiu. 

                                                       





      Dimensiunea tabloului este si ea foarte importanta. In general trebuie aleasa dupa dimensiunea spatiului, incaperii. Daca incaperea este un spatiu mare, deschis, cu mult loc, si tabloul poate fi mare ocupand echilibrat peretele unde este amplasat.

                                                        
 





      Acum  ca am trasat cateva idei dupa care sa va ghidati in alegerea unui tablou, in randurile urmatoare dorim sa va detaliem precedeul nostru de realizarea a " TABLOULUI CANVAS" .

      TABLOURILE CANVAS produse de noi : www.story-print.ro, sunt printate cu CERNEALA EcoSolvent de cea mai buna calitate. Este o cerneala de calitate superioara respectand toate cerintele de protectei a mediului. Rezistenta cernelii este foarte buna in timp avand un contrast si o saturatie a pigmentului practic nelimitat. Cerneala folisita de noi are o acoperire foarte buna a meterialului printat oferind elasticitatea necesara pentru a putea fi intins pe sasiu/ rama. Printarea tablourilor se realizeaza pe imprimanta InkJet cu doua capete de printare cu distributia pigmentului de culoare uniform pe toata suprafata materialului printat.

      
      Pentru "TABLOURI CANVAS" utilizam panza canvas de cea mai buna calitate: Rola canvas sintetic Mat (suprafata mata, material – fibre sintetice special inalbite), Calitate Ultra Premium, Rezistent la apa (Waterproof), 340g/mp, Gros – 0.40 mm (400 microni), maleabil – acest canvas este flexibil si se poate intinde usor pe sasiu,  uscare instantanee, precizie in ceea ce priveste gama/tonurile de culoare, rezolutie incredibila 9600 dpi. Format: 610mm (24″ – inch) x 18m. Pentru imprimante inkjet cu cerneala de tip Solvent / Eco-solvent.

                                                       
      Pentru o rezistenta cat mai buna a printului, dupa fiecare imprimare si uscare a cernelii, panza este data cu un lac special de protectie UV. Acest lac confera un aspect mai ingijit a produsului final intarind contrastul culorilor si ajutand la accentuarea saturatiei lor. Lacul este aplicat cu rola speciala pentru panza. Dupa aplicare se formeaza o pelicula flexibila si aderenta timp indelungat, cu transparenta ridicata. Pelicula este hidrofoba- protejeaza impotriva umiditatii , confera rezistenta sporita la lumina si nu contine solventi organici.
                                          



       Rama pe care intindem panza este din lemn de brad, uscat foarte bine. Lemnul de brad uscat este ideal pentru tablourile canvas oferind acestora o greutate mica. Greutatea tabloului este foarte importanta pentru tipul de perete pe care este tabloul amplasat. Un tablou usor este ideal pentru a fi pus de oricine cu un sistem de printedere care se monteza usor chiar si pe un perete de rigips!


                              
 








 
linkedin.com/in/asivo-print-srl-19839a207

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!